Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(...)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svetainę finansuoja
 
 
 

 
 
 
 
Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)

 2017 m. spalio 5 d. Raseinių RŽRVVG atstovai, įgyvendindami 2016 - 2023 m. vietos plėtros strategijoje numatytas viešinimo priemones ir principus , lankėsi Mirklių km., Raseinių raj., kur susitiko su vietos jaunimo, verslo ir NVO atstovais. 

Susitikimo metu buvo pristatytas 2016 - 2023 m. vietos plėtros strategija, supažindinta su aktualiausia VPS vykdymo informacija, pristatytos strategijoje numatytos investicinės programos.

Susitikimo metu VPS administracija pristatė pranešimus temomis  „RRŽRVVG teritorijos gyventojų bendradarbiavimą ir veikimą kartu skatinimas, įgyvendinant  vietos plėtros 2016–2023 m. strategiją“, "2016 - 2023 m. VPS įgyvendinimas, prioritetų ir priemonių pristatymas, siekiant skatinti jaunimą vystyti verslą ir kurti darbo vietas" . Susirinkusieji buvo skatinami bendradarbiauti, veikti kartu, taip užtikrinant integruotą RRŽRVVG teritorijos plėtrą. Susitikimo metu buvo skatinamas pareiškėjų bendradarbiavimas kartu, jaunimas buvo aktyvinamas, telkiant juos bendriems tikslams įgyvendinti, vietos ištekliams panaudoti, NVO, verslo ir valdžios atstovų bendros veiklos apjungimui ir problemų sprendimui, užtikrinant darnią plėtrą teritoriniu požiūriu. Dalyviai domėjosi finansavimo galimybėmis, įgyvendinant vietos projektus. 

Susitikimo pabaigoje, buvo atsakyta į susirinkusiųjų klausimus, diskutuojama, kaip galima būtų pritraukti kuo daugiau jaunimo, apie darbo vietų kūrimo svarbą ir kitais aktualiais klausimais.

 

 

 
 
 
 
Partneriai ir remėjai
 
 
 
Kopijuoti ir platinti www.zvvg.lt informaciją be sutikimo draudžiama.
Tinklapių kūrimas: profesoriai.lt
lt en ru