Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(...)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svetainę finansuoja
 
 
 

 
 
 
 
Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)

2018 m. rugsėjo 22d. Raseiniuose vyko kasmetinė Rudenėlio šventė. Šventėje dalyvavo ir RRŽRVVG atstovai.

Šventės metu vyko mugė ir įvairi pramoginė dalis. Įvairaus amato prekeiviai ne tik iš Raseinių rajono, bet ir visos Lietuvos kvietė įsigyti tiek žuvies, tiek kitokios produkcijos, įvairių tautinio paveldo produktų. Tiek vaikams, tiek ir suaugusiems, šventės metu netrūko pramogų.

Šventėje dalyvavo ir kaimų bendruomenės iš viso Raseinių rajono, kurie kvietė užeiti ir pabendrauti visus norinčius, vaišino karšta arbata, dalijosi įspūdžiais, informacija apie bendruomenių veiklą. Renginio metu RRŽRVVG atstovai asmeniškai bendravo su šventėje dalyvavusiais bendruomenių, verslo atstovais, prekeiviais, kuriems buvo pristatyta 2016-2023 m. VPS, buvo supažindinti su investicinių priemonių galimybėmis. Besidomintys buvo kviečiami dalyvauti ir teikti paraiškas vietos projektų finansavimui gauti. Renginio metu taip pat aktyviai su besidominčiais buvo kalbama apie RRŽRVVG gyventojų motyvaciją, buvo generuojamos idėjos, kurios padėtų sėkmingiau įgyvendinti 2016-2023m. strategiją.

Nors oras šventės dieną ir labai nelepino, tačiau dalyvių netrūko, žmonės aktyviai dalyvavo, bendravo ir smagiai leido laiką.

 

 
 
 
 
Partneriai ir remėjai
 
 
 
Kopijuoti ir platinti www.zvvg.lt informaciją be sutikimo draudžiama.
Tinklapių kūrimas: profesoriai.lt
lt en ru