Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(...)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svetainę finansuoja
 
 
 

 
 
 
 
Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)

 2020 metų spalio 23 dieną  Gabšių kaime vyko informacinis renginys, kurio metu Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupės administracija dalyvius informavo apie KVIETIMĄ NR. 7 teikti vietos projektus pagal VPS priemonę „ Produktyvios investicijos į akvakultūrą" ir priemonę „Žuvininkystei skirtos infrastruktūros išsaugojimas bei pritaikymas žuvininkystės verslo ir visuomenės poreikiams“.

Susitikimo metu RRŽRVVG administracija, įgyvendindama VPS LEADER metodo principus iš apačios į viršų, parengė pristatymą tema  „RRŽRVVG teritorijoje veikiančių NVO, valdžios, verslo atstovų supažindinimas su VPS įgyvendinimo eiga, kvietimų teikti vietos projektus dokumentacija.“ 

Susitikimo metu, renginio dalyviai ir potencialūs pareiškėjai buvo supažindinti su aktualiausia VPS vykdymo informacija bei problematika, kvietimų teikti vietos projektus dokumentacija.Dalyviai buvo kviečiami dalyvauti bei teikti paraiškas pagal KVIETIMO NR. 7 VPS priemonę.

Renginio metu buvo aktyviai diskutuojama aktualiomis temomis, aptariamos problemos, su kuriomis dažnai susiduria pareiškėjai. 

 

 
 
 
 
Partneriai ir remėjai
 
 
 
Kopijuoti ir platinti www.zvvg.lt informaciją be sutikimo draudžiama.
Tinklapių kūrimas: profesoriai.lt
lt en ru